El faru de Gram

Manuel García Menéndez

978-84-949793-2-3

  • Edición: Primera
  • Páxines: 112
  • Formatu: 12 x 18 cm
  • Idioma: Asturianu
  •  

    13,00 € Impuestos incluíos

    Saltadera

    Nel más puru estilu de la nordic noir, la novela negra nórdica que tantes hores d’agradable llectura y entretenimientu da a los siguidores, El faru de Gram trescurre na isla del mesmu nome, una de les munches que formen Dinamarca.

    Más detalles

Nel más puru estilu de la nordic noir, la novela negra nórdica que tantes hores d’agradable llectura y entretenimientu da a los siguidores, El faru de Gram trescurre na isla del mesmu nome, una de les munches que formen Dinamarca. La vida apacible de la comunidá, unes poques cases onde vive una pescadora, un xubiláu, una escritora y poca xente más, vese alteriada de sópitu pola llegada d’un grupu criminal que necesita’l faru pa cometer un atracu llargamente estudiáu y planificáu. Los habitantes de la isla nun tienen nada que temer si obedecen les órdenes, pero non siempre les coses pasen como taba previsto.

Manuel García Menéndez (Uviéu, 1962) entra na lliteratura con una novela mui bien recibida pola crítica: La sienda del amigu feliz (2013). En 2018 gana la 39ª edición del premiu «Xosefa Xovellanos de Novela» cola obra El visitante impropiu.

Productos asemeyaos

Product successfully added to the product comparison!