Baille y danza tradicional n`Asturies. Xornaes d`Estudiu 2007

Varios

978-84-8053-479-6

  • Edición: Primera
  • Páxines: 257
  • Fecha d'actualización: 29/12/2009
  • Formatu: 17 x 24 cm
  • Idioma: en llingua asturiana
  •  

    25,00 € Impuestos incluíos

    Ediciones Trabe

    Esti ye`l llibru de les Actes coles ponencies, comunicaciones y meses redondes de les xornaes d`estudiu. Amás, el llector podrá alcontrar un DVD na contracubierta del llibru: El baille na tradición asturiana.

    Más detalles

La necesidá d’afondar na conocencia de los bailles y dances d’Asturies al traviés de los trabayos d’investigación que presentaren dellos investigadores dio llugar a la realización, per primer vegada n’Asturies, d’unes xornaes monográfiques sobre esti tema. La escasez de publicaciones en llibros y revistes especializaes xuntóse a una demanda creciente nel ámbitu la música tradicional de tratar con fondura y espíritu críticu estes cuestiones.

L’Archivu de la Música Tradicional del Muséu del Pueblu d’Asturies quixo esparder y dar a conocer esta situación, tomando la iniciativa d’organizar les Xornaes d’Estudiu. Baille y Danza Tradicional n’Asturies xunto cola Conseyería de Cultura del Principáu.

Esti ye’l llibru de les Actes coles ponencies, comunicaciones y meses redondes de les xornaes d’estudiu. Amás, el llector podrá alcontrar un DVD na contracubierta del llibru: El baille na tradición asturiana, fechu pol Conceyu de Cultura Tradicional Vezos Astures que fai’l númberu 9 de la colección Fontes sonores de la música tradicional asturiana.

Productos asemeyaos

Product successfully added to the product comparison!